Gebedskleedjes

Gebedskleedjes zijn het ideale cadeau voor iemand die jij liefhebt. Het is een gift die niet onopgemerkt zal blijven. Je kunt namelijk een persoonlijke touch aan dit kleed geven door er een naam op te laten bedrukken. Nodig jouw dierbaren uit om het gebed (salat) te verrichten op een luxe en gepersonaliseerd gebedskleed. Onze gebedskleden zijn in diverse, prachtige kleuren en patronen verkrijgbaar.

Dit gebedskleedjes is bedoeld voor het dagelijks gebed. Voordat het gebed verricht wordt, dient de rituele wassing (al-wudu) uitgevoerd te worden. Om te zorgen dat het gebed door Allah geaccepteerd wordt, dienen moslims zich te reinigen van onzuiverheden. Hoewel het gebruik van een gebedskleed niet verplicht is, zorgt het product er wel voor dat je kunt bidden op een schone ondergrond.

Soorten gebedskleedjes

Al onze gebedskleedjes zijn van goede kwaliteit en gemaakt van zacht materiaal. Zo verricht je jouw gebeden in een comfortabele en kalme sfeer en word je niet afgeleid tijdens het gebed. In onze collectie hebben wij twee soorten gebedskleden:

Luxe gebedskleedjes met schuimrubber

Dit luxe gebedskleed is gevuld met schuimrubber en voelt daarom dik en zacht aan. Ieder kleed is handgemaakt en dat maakt jouw cadeau hartstikke uniek! Kies uit een effen kleur in een lichte of donkere tint en met gouden of zilveren details. Welke kleur jij ook kiest, elk gebedskleed kan gepersonaliseerd worden. De gekozen naam wordt aan de zijkant van het product geplaatst.

Gebedskleedjes met patroon

Dit gebedskleed is voorzien van een sierlijk, maar rustig patroon en is verkrijgbaar in diverse kleuren. Het kleed is oprolbaar en daarom handig om ergens mee naartoe te nemen. Verras iemand uit jouw omgeving met dit mooie gebedskleed, want ook hier kun je een naam op laten bedrukken.

Kindergebedskleedjes

Stimuleer jouw kinderen om te bidden door hen een eigen kindergebedskleedje cadeau te geven. Maak van bidden een plezier!

Onze gebedskleden voor kinderen zijn beschikbaar in diverse kleuren en formaten. Allen zijn groot genoeg voor een kind om de salat mee te verrichten. Ga voor een vrolijk kindergebedskleedje in een effen kleur of kies één met een gekleurde afbeelding erop. Creatieve kids in huis? Laat ze kennismaken met het gebed door ze op creatieve wijze zelf hun gebedskleed te laten kleuren met onze inkleur kindergebedskleedjes, inclusief watervaste textiel markers.

Alle kindergebedskleedjes (m.u.v. het inkleur gebedskleed) zijn personaliseerbaar en tevens verkrijgbaar in combinatie met een mini Koran in de kindergeschenkdoos.

SEO geoptimaliseerd door Aliy Design

SALE
Uitverkocht
12,99
SALE
Uitverkocht
12,99